Shprehje
  13/10/2019

  “Më mirë të ecja me një mik në errësirë, se sa i vetëm në dritë”

  “Nuk ka asgjë në këtë Tokë që duhet vlerësuar, më tepër se sa shoqëria”. –…
  Keshilla
  13/10/2019

  Tregoji vëmendje. Jepi një rol kryesor në jetën tënde dhe …

  A e do gruan tënde? Ti mund të thuash: “Po”, por nuk mund ta provosh…
  Keshilla
  13/10/2019

  Këshilla të Feng Shui për të tërhequr para në shtëpinë tuaj

  Feng Shui është arti dhe shkenca e organizimit dhe projektimit të ambienteve që përmirësojnë rrjedhën…
  Shprehje
  12/10/2019

  Për jetën, dashurinë, paratë dhe vetminë. Disa mësime nga Robin Williams

  Robin Williams nuk është më me ne, por mençuria e tij e madhe nuk do…
  Keshilla
  12/10/2019

  Më pëlqen kur rrezikon, lufton dhe nuk dorëzohesh

  Ju, që fshiheni pas fjalëve të luftës dhe të përpjekjeve. Ju, që pyesni veten se…
  Keshilla
  11/10/2019

  Këto janë 10 zakonet e çdo femre të suksesshme…

  Janë të edukuara. Gratë e suksesshme e dinë se njohuria është fuqi. Këtu nuk përfshihen…
   Zodiak
   13/10/2019

   HOROSKOPI JAVOR, 14-20 TETOR 2019

   DASHI: Dashuria dhe të tjerat: nuk mund të ishit më shumë Dash se kaq. Sepse Dielli dhe Marsi, ose dy…
   Zodiak
   12/10/2019

   HOROSKOPI I PAOLO FOX për ditën e diel, 13 tetor 2019

   Dashi Hëna në shenjë është bartëse e emocioneve. Ju gjithmonë keni nevojë për një ballafaqim të drejtpërdrejtë me të tjerët…
   Zodiak
   12/10/2019

   Në bazë të shenjës së HOROSKOPIT, kjo është frika jote më e madhe

   DASHI: Frika juaj më e madhe është se mos nuk jeni në gjendje të keni kontroll në të gjitha situatat…
   Zodiak
   12/10/2019

   HOROSKOPI 12 TETOR / Këshilla, numri dhe ngjyra me fat

   DASHI: Horoskopi i 12 tetorit sjell një ditë shërimi, falë ndikimit pozitiv të Hënës që ju jep energjinë e duhur…
   Close
   Close