Kuriozitete

Çfarë ta pengon lumturinë? Zgjidh një letër dhe zbuloje

Para se të zbulojmë së bashku se çfarë sugjerojnë letrat, është mirë të ndalemi në këtë pikë. Në fakt, të kuptuarit e asaj që ju pengon lumturinë është hapi i parë dhe më i rëndësishmi për të ndërmarrë.

Në të vërtetë, ne shpesh dëshirojmë lumturinë si diçka që duhet, si një gjendje që mund të na bjerë vetë përsipër. Pa e konsideruar që ne vetë jemi arkitektët e parë të pakënaqësisë sonë. Sepse për ta arritur atë ju duhet të përfshiheni, të përvishni mëngët dhe, mbi të gjitha, të mësoni se lumturia duhet të gjejë në çdo zemër.

Letra Nr. 1

Zgjodhët letrën numër 1? Ajo që ju pengon lumturinë, janë shumë nyje të pazgjidhura në jetën tuaj. Situatat e lëna pa përgjigje dhe pa zgjidhje.

Kjo përcakton një ngecje të vazhdueshme, një rëndim të vazhdueshëm të mjedisit në të cilin jetojmë dhe të situatës së përgjithshme. Nuk është e mundur të aspironi për lumturinë nëse nuk e çlironi atmosferën përreth jush, nëse nuk i zgjidhni nyjet që vazhdoni t’i mbani fort.

Letra Nr. 2

Ajo që pengon lumturinë e atyre që kanë zgjedhur letrën e mesit, mund të përmblidhet në një koncept të thjeshtë. Ata vazhdojnë të mendojnë për atë që mund të ishin, dhe që për arsye të ndryshme nuk u materializua sipas dëshirave.

E kaluara është diçka që nuk mund ta ndryshojmë, por është një pjesë që mund ta konsiderojmë si vlerë, një mësim të dobishëm për të ardhmen. Letra tregon se ekziston një potencial i madh tek ata që e kanë zgjedhur, për sa kohë që ata dinë të mbajnë sytë nga e ardhmja, dhe jo e kaluara.

Letra Nr. 3

Personat që zgjedhin këtë letër kanë energji të madhe dhe një potencial shumë të lartë në lidhje me qëllimet e tyre. Në këtë rast, ajo që pengon lumturinë është një ndjenjë e pakënaqësisë që është gjithmonë e pranishme, një lloj pangopësie kronike!

Të jesh i aftë të ndjehesh i kënaqur, i ngopur nuk do të thotë të heqësh dorë nga një qëllim tjetër, por të dish të shijosh një qëllim të arritur. Në të kundërt, ata që nuk e vlerësojnë dhe ata që nuk festojnë një fitore, janë të destinuar të mos e përjetojnë kurrë atë ndjesi të këndshme të quajtur lumturi! / meb.al

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close