Kuriozitete

E porsalindura përshëndet babanë me një buzëqeshje rrezatuese sapo…

Etërit dhe vajzat duket se kanë një lidhje të veçantë, dhe historia e Flávio Dantas, nga Rio de Janeiro, Brazil, është një tjetër provë.

Ky baba ishte aq i entuziazmuar që takoi vajzën e tij, të cilës i fliste gjithmonë, edhe kur ishte akoma në bark të nënës.

Tarsila Batista, partnerja e tij, shpjegoi se çdo mëngjes para se të shkonte në punë, Flavio përshëndeste fëmijën e tij dhe përkëdhelte barkun, duke thënë: “Unë do të jem gjithmonë aty”. Kurdoherë, ajo filloi të shkelmonte dhe të lëvizte.

Antonella e Vogël lindi në spitalin detar Marcílio Dias në Rio de Janeiro, më 11 gusht 2019: Dita e babait në Brazil, dhe me siguri do të jetë një vajzë babi!

Kur ekipi mjekësor ia dorëzoi prindërve të saj Antonelën e vogël për takimin e tyre të parë, ajo ishte duke fjetur. Tarsila kujton se ata e vunë foshnjën sipër saj, duke fjetur.

Këtë herë, Flavio doli për të thënë “përshëndetje” dhe përsëriti të njëjtat fjalë edhe sërish. Por kësaj radhe, Antonella u përgjigj duke hapur sytë dhe duke i dhuruar buzëqeshjen më të madhe!

Momenti unik u kap nga kamera dhe që prej asaj kohe imazhi është bërë viral.

Njerëz nga e gjithë bota ndajnë gëzimin dhe lumturinë që mund të shihet në fytyrat e prindërve ndërsa ky fëmijë buzëqesh.

Ditën kur Antonella e vogël hyri në botën tonë, ajo kishte kaluar shumë javë dhe muaj duke dëgjuar babanë e saj duke folur me të.

Fëmijët mund të përpunojnë tinguj që nga 16 javë pas ngjizjes, kështu që në moshën 26 javë, ata tashmë reagojnë ndaj tingujve të botës së jashtme dhe madje mund të qetësohen nga zërat e prindërve të tyre.

Nëna Antonella e përshkroi atë si “një dhuratë të dërguar nga Zoti im”, ndërsa Flávio thjesht ishte i shastisur nga kjo përvojë jetësore. Ai tha se dashuria e tij për fëmijën është “shumë e madhe për t’u shprehur”. Ai shtoi se në atë pikë, ai ishte i sigurt për atë që është dashuria.

Dhe shkroi: “Nëse pasuria do të matet me fjalë, unë do ta përmblidhja në: Xhevahiri im i rrallë i prerë nga duart e Zotit”. / meb.al

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close