Keshilla

Të gjitha kemi humbur një mike, të paktën një herë

Zhgënjimet në jetë nuk kanë të bëjnë vetëm me sferën dashurore: do të ketë ndodhur për të gjithë, të paktën një herë, që të keni humbur një mike të veçantë. Ajo mund të jetë zhdukur pa lënë asnjë gjurmë, ose është larguar pas një grindjeje të zemëruar. Sidoqoftë, mungesa e tij vazhdon të ndihet, dhe ende dhemb.

Arsyet që mund të nxisin një shoqe për t’u larguar mund të jenë shumë: një mashkull, një grindje, ide të ndryshme politike, qëllime jetësore të papajtueshme ose xhelozia. Në disa raste faji mund të jetë juaji: nuk ju kanë ndjerë ndoshta afër në kohë nevoje, e kështu mikja juaj mund të ketë zgjedhur të zhduket nga jeta juaj.

Nëse keni qenë mike për një kohë të gjatë dhe keni ndarë vitet e adoleshencës së bashku, largimi mund të ndodhë kur secila prej jush tani ka arritur ekuilibrin e vet personal. Në moshën tridhjetë vjeçare, me një karrierë të filluar dhe shokë në krah, ato papajtueshmëri që gjithmonë kishin shënuar marrëdhënien tuaj, mund të kenë përparësi mbi pjesën tjetër.

Mënyrat në të cilat një mike zhduket nga jeta jonë janë të lidhura qartë me shkakun e largimit. Nëse jeni grindur, do të jetë larguar duke përplasur derën dhe duke deklaruar qartë se nuk do të ketë të bëjë më me ju. Megjithatë, në disa raste, mund të ketë zgjedhur të zhduket nga jeta juaj pa gjurmë, duke iu përgjigjur më shumë thirrjeve tuaja dhe duke e bërë veten më pak të dukshme. Në këtë rast, ajo mund të ketë qenë e shqetësuar nga sukseset tuaja dhe e ka kuptuar, se nuk mund të vazhdonte me ju.

Nëse ju keni pasur gjithmonë një marrëdhënie të trazuar dhe të shënuar nga grindje të shumta, mikja juaj mund të vendosë që të kthehet tek ju, siç ka bërë tashmë në të kaluarën. Nëse ajo është zhdukur pa lënë asnjë gjurmë, mund të jetë pre e dyshimeve: me siguri do të tundohet për të kërkuar, dhe gjithashtu mund të të dërgojë një mesazh ose të ndërmarrë një hap të vogël përpara.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close