Keshilla

Keshilla te ndryshme per nje jete me te mire

Tregoji vëmendje. Jepi një rol kryesor në jetën tënde dhe …

A e do gruan tënde? Ti mund të thuash: “Po”, por nuk mund ta provosh dot një gjë të tillë.…

Read More »

Këshilla të Feng Shui për të tërhequr para në shtëpinë tuaj

Feng Shui është arti dhe shkenca e organizimit dhe projektimit të ambienteve që përmirësojnë rrjedhën optimale të energjisë. Kuptimi i…

Read More »

Më pëlqen kur rrezikon, lufton dhe nuk dorëzohesh

Ju, që fshiheni pas fjalëve të luftës dhe të përpjekjeve. Ju, që pyesni veten se si do të keni mundësi…

Read More »

Këto janë 10 zakonet e çdo femre të suksesshme…

Janë të edukuara. Gratë e suksesshme e dinë se njohuria është fuqi. Këtu nuk përfshihen vetëm njohuritë që fitoni nga…

Read More »

Pesë gabime që NUK DUHET t’i bëni me njerëzit që keni për zemër

* KRITIKAT E TEPRUARA. Të duash të ndihmosh njeriun që do përmes një vizioni objektiv, sipas ideologjisë stresuese që “mund…

Read More »

Të gjitha kemi humbur një mike, të paktën një herë

Zhgënjimet në jetë nuk kanë të bëjnë vetëm me sferën dashurore: do të ketë ndodhur për të gjithë, të paktën…

Read More »
Back to top button
Close
Close